Schema

Filmer

Aktiviteter

10:20 - 12:00 (100 min) i Visningssalen (Cirkeln 2)

Robot Carnival

Robotar överallt! OVA (1987), 90 min.

Värd: Simon och Jens
11:00 - 12:00 (60 min) i Folkbildningssalen

Introduktion till japansk spelfilm

Felix berättar om japansk spelfilm (live action) och dess filmhistoria som sträcker sig från dåtidens samurajer till nutidens deppiga tonåringar.

Värd: Felix Malmberg
12:00 - 14:00 (120 min) i Visningssalen (Cirkeln 2)

Uma Musume - Road to the top

Spring hästtjejer, spring! TV-serie (2023). Fyra avsnitt visas med japanskt tal, samt Eriks egenskrivna svenska undertexter. 100 min.

Värd: Erik
13:30 - 14:30 (60 min) i Folkbildningssalen

Har vi nått peak bullshit isekai?

Och hur kunde det bli såhär? Tim reder ut vad som har hänt med genren isekai på senare år.

Värd: Tim Davidsson
14:00 - 15:30 (90 min) i Visningssalen (Cirkeln 2)

On-Gaku: Our Sound

Tuffa grabbar startar ett band. Film (2020), 70 min.

Värd: Felix
15:00 - 16:00 (60 min) i Folkbildningssalen

What the folklore?

Japanese folklore and modern media. Föreläsningen sker på engelska.

Värd: Mary Kate Branigan
15:01 - 16:00 (59 min) i Spelrummet (Cirkeln 1)

Tävling i SoulCalibur (Dreamcast)

Tävling i fighting-spelsklassikern SoulCalibur till Dreamcast.

Värd: Theodor
15:45 - 17:30 (105 min) i Visningssalen (Cirkeln 2)

Key the Metal Idol

Robotidoler! Avsnitt 1-4 av en OVA-serie (1994), 80 min.

Värd: Simon och Jens
16:10 - 17:10 (60 min) i Kreativa rummet

Lektion i mangateckning

Lär dig grunderna i att teckna manga!

Värd: Tomas Antila
17:30 - 18:30 (60 min) i Spelrummet (Cirkeln 1)

Turnering i Bomberman '94 (PC Engine)

Sopa banan med dina motståndare! Fem spelare gör upp i finalen om vem som kan hålla sig undan bomberna längst i denna odödliga flerspelarfavorit.

Värd: Tom Lindberg
17:30 - 19:45 (135 min) i Visningssalen (Cirkeln 2)

Girls und Panzer Gekijouban (der Film)

Förhindra skolnedläggningen! Långfilm (2015), 120 min. Officiell tysk dubb, samt Eriks egenskrivna svenska undertexter.

Värd: Erik
20:00 - 21:45 (105 min) i Visningssalen (Cirkeln 2)

Space Adventure Cobra: The Movie

Rymdpirater! The original full length animated theatrical film (1982), 100 min.

Värd: Simon och Jens